Menu

Врати Арма - МДФ крафт мастър

 

Време ли е да си поръчате нови врати? В Силистра и околността ли се намирате? Ако отговорите на тези два въпроса са "да", то тогава е време да Ви представим онлайн проект Arma Doors BG.com - сайтът на компаниятат Арма 06 ЕООД, в който ще можете да изберете нов тип врати, без значенеи, дали Ви трябват за Вашата къща, вила, дом, хотел, или друг тип имот.

При производството на интериорни врати МДФ кратф мастър е използват само висококачествени материали, богат опит и традиции на дърводелските майстори. Вратите и корнизите се произвеждат на напълно автоматизирана линия, която ни позволява да изпълним дори големи поръчки възможно най-скоро и в същото време да останем в съответствие с всички стандарти за качество.

При производството на врати се използват както традиционни, така и нови материали: бор, пресовани влакнести плоскости, евкалиптови панели. За да придадат на вратите максимална естетическа привлекателност, при облицовка на интериорни врати се използват облицовани водоустойчиви панели с дървена структура (произведени от POLIMA AB, Швеция), които от своя страна са покрити с високоустойчиви бои и лакове, произведени от финландската компания TIKKURILA . Хардуерът, доставен от FISKARS и ABLOY, хармонично допълва елегантния външен вид на вратите. Вратите се произвеждат в стандартни модулни размери.

Наличието на най-модерни знания и богат опит в разработването на нови видове продукти, подобряване на нашите умения ни позволява да кажем с абсолютна сигурност: „Всяка врата, носеща марката ARMA, е ниво на качество, което отговаря на международните стандарти. "

Видове пълнежи на врати
Производството на интериорни врати ARMA може да бъде разделено на врати с екструзионни тръбни ПДЧ (подсилени врати) и врати с пчелна пита.

Вратите с пълнеж от пчелна пита са много лесни за използване, тъй като поради теглото си те са много леки, само заради пълнежа от пчелна пита. Твърдостта на крилото на вратата и неизменността на нейните геометрични размери, както и шумоизолация (24 dB), също се осигуряват от пълнежа с пчелна пита.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Pisatel.net

authorОсновната идея е да пишете! Ако обичате да пишете, да споделяте статии, то Писател НЕТ е точно Вашето място за това
Научи повече →



Полезни статии

Етикети