Menu

Картонени пликове и опаковки с лепенка на капака

Много от нас са се сблъсквали с наранена или повредена пратка при покупка, направена онлайн. За съжаление, любезните куриери не винаги са достатъчно внимателни. Фирма „Поликарт ООД“  предлага на пазара картонени кутии и пликове, създадени с цел да защитят пратките при транспортиране, са едни от най-качествените на пазара. Без значение кое от двете ще изберете за транспорта на вашата пратка, със сигурност ще останете доволни.

„Поликарт ООД“ е производител на опаковки с лента, картонени пликове, които се различават по вид, материал и форма. Предлагаме различни кутии, опаковки, кашони, пликове, етикети от различни видове хартия, мукава, картон, фолиа, велпапе, и други. Също се произвеждат опаковки с различен печат от картон, хартия, фолио, велпапе, етикети от самозалепващи хартии и фолиа.

Едни от нашите качествени продукти, които предлагаме на пазара са кашони от велпапе с печат и лента, картонени кутии и опаковки, пликове, джобове с лепенка или лента.

Картонени пликове

Картонените пликове са подходящи за пренос на важни документи, като предпазват от наранявания. Те могат да са с различна големина, подходящи за различни важни формуляри. Всички наши клиенти, които ни се доверяват остават доволни.

Картонени опаковки с лента

Фирмата предлага богат избор от размери и форми, както и възможност за избор на типа залепване – със самозалепващи ленти и цип за отваряне. Разполагаме с подходящи видове лепила за всякакъв вид предназначение.

Опаковките, които са подходящи за транспорт са хартиените пликове за пратки, картонени и хартиени джобове, пликове (с печат, лента, прозорец), плик/кутия с променящ се обем.


Фирмата обработва и много материали като велпапе (бяло и кафяво), всички видове вълна и хартия, бяла, рециклирана и крафтова хартия, мукава на листа, самозалепваща хартия (бяла, крафтова, PVC и полиестер, бял, рециклиран и крафтов картон.

 

За запитвания и контакти:

 

Поликарт ООДPolycart LLC Bulgaria

 

тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд

гр. Костинброд, ул. Славянска 46 - София oбласт

ел. поща: sales@polycart.info

 тел: 0721 66145 офис Костинброд – 02 929 4951 – офис София

информация и продукти: www.polycart.info; поръчки и проследяване: www.polycart-bg.com


Ето и някои от най-продаваните картонени пликове и опаковки с лепенка на капака:











Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...

Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Pisatel.net

authorОсновната идея е да пишете! Ако обичате да пишете, да споделяте статии, то Писател НЕТ е точно Вашето място за това
Научи повече →



Полезни статии

Етикети