Menu

Сайт под наем - защо си струва и как се отдава?



Навярно доста от вас са се питали как точно се отдава сайт под наем и защо е нужно това? 
За да се отдаде сайт под наем, първо той трябва да е оптимизиран в трудна ниша. Под оптимизиран, имамe  предвид оптимизиран за търсачката Google. След като даден сайт бъде оптимизиран е необходимо да се сложи банер или текст, който ясно показва, че въпросният сайт се отдава под наем на фирма, която се занимава с дейността предлагаща се в сайта.
Защо се прави това? 
Тъй като фирмите предлагащи SEO услуги станаха прекалено много, добрите SEO специалисти са се заели без някой да им плаща да оптимизират сайт в трудна ниша. След като сайта бъде оптимизиран, всеки човек или потенциален клиент може да види вече готов резултат, а не да плаща на фирма, която тепърва ще започва оптимизация и не е ясно кога и дали ще се видят някакви добри резултати. 


Еднократно закупуване на подобен тип сайт не е изгодно и за двете страни, тъй като оптимизаторът е хвърлил доста труд, изградил е мрежа от помощни сайтове и еднократното заплащане ще му избие само разходите за закупуване и изграждане на помощни ресурси. От друга страна, когато клиент си закупи подобен тип сайт, дори и първоначално сайта да се намира на добра позиция в Google, след време ако сайта не се поддържа ще започне да пада надолу и е възможно клиентите вече да не намират фирмата. Затова най-изгодната страна би било подобен тип сайтове да се отдават под наем. За клиента е без значение, тъй като няма разлика дали ще наеме фирма за SEO оптимизация или ще плаща на някой, който работи като фрийленсър. SEO-то винаги е съпроводено с месечен абонамент. Еднократните оптимизации вече не помагат.
Затова нашият съвет е, да наемете сайт, който е оптимизиран, при изгодни условия, да сключите дългогодишен договор и по този начин да можете да черпите повече мощни ресурси.

Много дигитални агенции разполагат със сайтове, които с удоволствие биха отдали под наем.

Нека направим следния пример: Вие сте строителна фирма и търсите сайт, който да продава услугите Ви.
Имате два варианта:
1. Да си направите сайт.
2. Да наемете готов сайт.

Вариант 1 ще Ви забави, ще похарчите хиляди левове и няма да бъде оптимизиран.
Вариант 2 е чудесен, ако дигиталната агенция разполага с вече оптимизиран във Вашата ниша сайт.
Няма да губите време, а ще можете веднага да се визуализирате на хора, търсещи услуги от Вашата дейност.

Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

За Pisatel.net

authorОсновната идея е да пишете! Ако обичате да пишете, да споделяте статии, то Писател НЕТ е точно Вашето място за това
Научи повече →



Полезни статии

Етикети